Shakti 

AROMATERÁPIÁS TÉR-, ÉS TESTPERMET

A szintetikus parfümök kora már rég lejárt, csak ezt sokan még nem tudják. Ugye, te már kapisgálod, miért ? Mindjárt részletezem. De előtte gyorsan szedjük ráncba, mi is az a térpermet. Némi desztillált víz, avagy hidrolátum az alapja. Ebben az alapban oldjuk fel az aromacseppeket. Ha pici alkoholban előbb feloldjuk őket, s a vízbe úgy keverjük, jól járunk – önmagában ugyanis az illóolaj vizes közegben nem oldódik fel.

Mivel az illatfelismerő szaglósejtek egyenes összeköttetésben állnak a hypotalamussal, a szagok elemi erővel bírnak teljes lényünkre. Jobban átjárják testünket lenkünket, mint egy íz, egy hang. Teljes világokat, és megváltozott tudatállapotokat képesek kiváltani. Ha értőn használod, csodás eszköz lesz a kezedben az aromaterápia. Gyermekeid, szeretteid és önmagad testi-lelki egészségét javíthatod velük!

3 NYOMÓS ÉRV AMELLETT,  HOGY MIÉRT  KÉSZÍTTESS TE IS SZEMÉLYRE SZABOTT TÉR-, ÉS TESTPERMET
[sws_divider_padding]

Chakra Dancer 1.) MERT NEM ALLERGIZÁLNAK

A szintetikus molekuláris illatanyagok, még ha természetes illóolajakból is vonták ki őket, koncentráltságuk és mesterséges mivoltuk miatt az emberi szervezet, a psziché számára is értelmezhetetlen kategóriát képeznek. Nem tud velük mit kezdeni a bőr, s az idegrendszer is hadilábon áll velük. Így kialakul a szervezetben az autoimmun reakció. A zavar bőrirritációban, fejfájásban és hányingerben nyilvánulhat meg.
Amikor ezek a tünetek megjelennek, gyakran nem is tudjuk beazonosítani az okokat. Ami pedig lehet akár a megszokott öblítőnkben, mosóporunkban lévő illatanyag is. Lehet, hogy „fejlesztettek” rajta, de lehet, hogy csak a szomszédnőnk váltott egy másik vegyszerre otthon, s arra reagálunk a munkahelyünkön. Legjobb, ha hazasétálva körülnézünk a házunk táján, és megszabadulunk minden felesleges vegyszertől!

2.) VISZONT GYÓGYHATÁSÚAK!

Az aromaterápiás permet, lévén illóolajból készül, tartalmazza az eredeti gyógynövény valamennyi gyógyhatását. Képzeljétek csak el, milyen erőteljes fiziológiai és pszichés balanszírozók ezek! Ráadásul, ha szert teszel az alapvető aromaterápiás ismeretekre, kikeverheted magadnak azokat a speciális permeteket, melyek a te aktuális állapotodat egyenelítik ki, nem is beszélve az olyan gyógyhatásokról, mint a vérnyomás szabályozása, a csökkent, vagy túlműködő hormonális működés helyrebillentése, fertőzéses állapotok gyógyítása, lehangoltságra megszűntetése.

3.) …ÉS NÖVELIK A KONCENTRÁCIÓT IS!

Márpedig lássuk be, ez nem semmi. A figyelem, a fókuszkészség napjaink egyik legnagyobb adu-ásza. Az őskorban sem volt mindegy, milyen fogyelemmel tudja a vadász becserkészni a zsákmányát, és ez ma sincs másképp. Legyen a becserkészendő vad egy jó ötlet, megoldás, vagy akár saját magad motivációi és szokásai („önismeret„), a fókuszálásra való készség fokozása elősegíti majd a hatékonyságunkat. Összeszedett, és relaxált elmével könnyebb a fontos dolgokra koncentrálni.[sws_divider_basic]

 A SHAKTI TÉRPARFÜM RECEPTJE

[sws_blue_box box_size=”800″]

HOZZÁVALÓK:Végy 50 ml desztillált vizet. Ezután 15 ml gyógyszertári alkoholhoz keverd hozzá az alábbi illóolajak 3-6 cseppjét. Bízz az orrodban és a megérzéseidben, az arányokat saját magad kísérletezd ki.

ILLÓOLAJAK: Bourbon geránium, Vaníliaoldat, Fahéj, Szegfűszeg, Indiai citromfű, Bergamott, Pacsuli, Teafa, Kubebabors, Rozmaring.

ELKÉSZÍTÉSE: Az alkoholos illóolaj keveréket öntsd a desztillált vízhez. A keveréket hagyd érlelődni körülbelül egy hétig. VOILÁ! Készen is vagyunk.  Használat előtt lehetőleg rázd fel.

HATÁSAI: tonizál, felfrissíti az idegrendszert, nyugtat, de nem tompít. Szattvikus, felelmelő, gyümölcsös, friss, és enyhén fűszeres illat, mely leginkább egy nyári almakompót üdítő, bizsergető aromájára emlékeztet…[/sws_blue_box] 

kundalinishakti_permet

AKKOR HASZÁLD, HA:

– Egy fárasztó napon instant felfrissülésre vágysz

– Ha rádjött a nassolhatnék, de nem akarsz enni

– Ha szeretnéd magad magabiztosabbnak, élettelibbnek, energikusabbnak érezni

A CÉLTERÜLET:

– A helyiség, ahol tartózkodsz [valószínűleg mindenki kedvelni fogj, de munka-, és szórakozóhelyen, kollégiumi szobában előtte azért kérdezz rá a többiektől, hogy nem zavarja e őket]

– A ruhád, de akár a ruhásszekrényed is

– A nyakad, mellkasod bőre, a hajkoronád

– Lakásod bármely pontja

Használd egészséggel, és bátran variáld a hozzávalókat. Ne feledd! Az illóolaj az ember egyik legjobb barátja! 😉