JÓGA A TISZTASÁGÉRT, STABILITÁSÉRT

“Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, készíts magadnak egy ajtót.” (Milton Berle)

A jóga kulcsot ad a változáshoz – szellemi alapja biztos, gyakorlatai pedig,  ha helyesen alkalmazzuk őket, anatómiailag pontosak és hatékonyak, mint egy precíziós műszer.
A jógamatracot a gyakorlóval együtt gyakorta úgy emlegeti a szakma, mint egyszemélyes laboratóriumot. Egy békés, kényszerek nélküli, és biztonságos térre találhatunk, ahol önmagunk belső mozgásait őszintén, az ítélkezések zavaró hangjától, és a következményektől való félelem nélkül megfigyelhetjük. Ám a jóga NEM VESZÉLYTELEN! Az erős, mélyreható gyakorlatok fizikai és mentális stresszt okozhatnak. Én abban hiszek, hogy a jó gyakorlás egy jó tanítóval indul, akivel van személyes kapcsolatod, aki tud motiválni, és látja a gyengeségeidet, erősségeidet.

MIRE SZÁMÍTHATSZ RENDSZERES GYAKORLÁSSAL: Elmélyül a figyelem, és összeszedettebbé válik. E finom tudatállapot változás önmagában is értékes, hiszen oldja a belső stresszt és hatékonnyá teszi  mindennapokat, eredeti céljaként pedig felkészít a koncentráció és meditáció gyakorlatára. A jóga ősi technikáit HELYESEN ALKALMAZVA lassíthatóak a genetikailag kódolt, született betegségek fellángolásai is, főleg a stressz hatására felerősödő tünetek tudnak enyhülni. Összességében a jóga külső-belső ágának gyakorlása: nyugodt lelkiismeretet, mélyebb önismeretet, erősebb és egészségesebb testet, belső békét, szeretetteli, résztvevő odafordulást hoz önmagunk, és a világ minden jelensége felé.

ÓRAREND
EGYÉNI TERÁPIA

A jól elvégzett munka egyetlen jutalma abban áll, hogy elvégezhettük.

Mahátma Gandhi