Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Nehezen kezeled a stresszt? Éjszakánként álmatlanul forgolódsz?
Gyere, és próbáld ki Te is a jóga forradalmi módszerét!

 

japan

A jógaalvás, azaz a jóga nidra egy ősi jógikus technika, melynek során a fizikai mozdulatlanság ötvöződik egy konkrét metódus által létrehozott, elmélyült tudatállapottal. A belső munka során a vezető instrukcióit követve utazhatsz magadban egyre mélyebbre, és ha szerencséd van, egyszer eléred a delta agyhullám állapotát, amely a legkisimultabb, legmeditatívabb tudatforma jellemzője (Viszonyításképpen, a Théta-Healing az ennél eggyel „racionálisabb” théta agyhullám tudatállapotát idézi elő).
Ebben az állapotban a személyes indítékokat tápláló, akarati jellegű elme-energia kimerül. Helyében pedig feltárul a mindig is jelenlévő, az én függönye mögött váró, mindent értő és befogadó Lét-energia.

Ebbe a térbe kerül a SZANKALPA, a pozitív megerősítés, de állj, nem szeretnénk „a poént lelőni”. Gyere inkább gyakorolni, szeretettel várunk! 🙂Mélyalvásba vezet: Kálmán Judit, RYT200 jógaoktató

Az időpont május 8-a vasárnap, 17:15-19:oo. A program díja 2.5oo Ft .

Az alkalomra bejelentkezés szükséges az info@yogatree.hu címre küldött email-el, vagy a honlapunk bejelentkező felületén:https://www.yogatree.hu/bejelentkezes!

A Nidra-program menete:

  • Mi a Nidra, miért jó, kiknek, mikor ajánlott, belső hatásai (elmélet)
  • Fizikai gyakorlás, a Nidrára előkészítő gyakorlatok (ászanák, légző gyakorlatok, a test felfrissítése, az elme elcsendesítése)
  • Jógaalvás
  • A tapasztalatok megosztása

Praktikus tudnivalók:

Öltözeted kényelmes jógaöltözet legyen, papírt/tollat/frissítő italokat biztosítunk.

 

Hagyj üzenetet

Facebook