Őszi Jógatábor

Közelegnek a sötét esték, egyre kevesebb az endorfin, növekvő fáradtság, és a hosszú, szürke, hideg tél ígérete is előrevetíti árnyékát. Ilyenkor nincsen külső Nap, amelynek fényében minden könnyebb, és kevésbé árnyéktermészetű. Belső Napunkat azonban ilyenkor is meg tudjuk hívni: a megértést, és a gyengéd szívet, amely látja, és elfogadja a dolgokat, úgy, ahogyan azok vannak.

Ebben a pár napban elkezdjük kitapogatni a függetlenségünk felé vezető utakat. Mitől is függünk? A traumáinkból fakadó érzelmi automatizmusoktól – azok működésének az ára pedig : a lelkünk, és döntéseink szabadsága. És mik ezek az automatizmusok? Téves hiedelmek mentén ránk nőtt málhák (=szokásrendszerek), amik kényszeres reakciók formájában tartanak minket kényszerpályán. És valamennyi az Énről szól, arról, hogy miben nem eléggé olyan, amilyennek “lennie kéne”.

Traumáink és Szokásaink
Amikor gyermekként az édesapád dühösen, elégedetlenül nézte, amit csinálsz, és úgy általában nem tudtál elég jó lenni, akkor ez traumaként kíséri végig az életedet, ha nem döbbensz rá – Ez nem Te vagy. Nem meglepő, hogy felnőttkorodban szorongsz, hogy kinek nem fogsz megfelelni. Az elvárások továbbgyűrűznek, csak már nem egy külső személy, hanem Te zárod magad be az elégedetlenség börtönébe. Veszteségünk lényege pedig az elszalasztott, elhalogatott, és meg nem élt BELSŐ SZABADSÁG. Hogyan lehetséges a változás? Mélyen kapcsolódva Önmagunkkal. Önmagunkat fogjuk a gyakorlatokkal megközelíteni. Erővel, és gyengédséggel, bátran, belátással, és remélem, hogy sok-sok elengedéssel.

Gyere, itt a helyed, ha szeretnéd megtalálni azt a szív vezette ösvényt, mely csak a Te léptedre csendül fel.

Légy Az, aki nem adja fel, keresd meg velünk belső szabadságod origóját, tarts velünk őszi Szabadságtáborunkban.
“VEDD ÉSZRE, LEPLEZD LE, ENGEDD EL!”

PROGRAMOK:
– Cseréld le! Pozitív Függőségeink kialakítása szertartás
– Endorfinboost Kakaószertartás
– Mindfulness jelenlét gyakorlás
– Ászana és Pránajáma gyakolások
– Jóga Nidrá, azaz Jógikus alvás, Szankalpa lehozása///-frissítése
– Shinrin-yoku, azaz Erdőfürdő

A TÁBOR RÉSZLETEI:

▶️ Az elhelyezés választható: közösségi gyakorlótérben, és három/négyágyas szobákban egyaránt.

▶️ Étkezés: Vegán, amelyben ha külön szükségleted van, kérjük, időben jelezd – a tábor kezdete előtt minimum két héttel, hogy a menüt és az alapanyagokat ki tudjuk válogatni az igények szerint.

▶️ Kávéfőző van a szálláshelyen, ne cipelj magaddal Nescafét.

▶️ Meleg, kényelmes, réteges öltözet ajánlott, amiben a természetbe is ki tudsz menni.

▶️ Érkezés a táborhelyre egyénileg, telekocsi szervezésében segítünk

▶️ A tábor részvételi díja

  • Szobai elhelyezés esetén: 48,000,- HUF,
  • Az előző tábor résztvevőinek, VAGY 20,000,- HUF előleget október 31-ig átutalva, VAGY közösségi szállás esetén: 45,000,- HUF
  • A díjat csak a program elmaradása esetén tudjuk visszatéríteni – ám mennyiben átruházod a programon foglalt helyedet másnak, akkor természetesen áttesszük az ő nevére a jelentkezést.
  • A részvételi díjat, vagy annak előlegét a 11773346-50667785-00000000 OTP-s számlaszámra legyetek kedvesek utalni a “jógatábor Máriahalmon” megjelöléssel.

▶️ JELENTKEZÉS:
E-mail: juditakalman@gmail.com
Mobil: +36 20 508 0118

A vegán étkezésről gyakorlott mindenmentes szakácsunk, Szabó Orsolya nőijógaoktató, és áyurvédikus masszőr gondoskodik!

Szeretettel várunk!
Namastē
Jucus
Kálmán Judit, RYT200 minősített jógaoktató, aromaterápiás tanácsadó, alternatív masszázsterapeuta, jelenleg a Tan Kapuja Buddhista Főiskola dharmatanító-tanulója leendő vallásbölcsész

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]