“Az Everness Fesztivál 2013 egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Három nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján.” 

Ez a néhány sor a szeptemberben, Balatonkenesén megrendezésre kerülő 3 napos fergeteges “lélekparty” rövid mottója. Mielőtt rámozdulhattam volna a jegyvásárlásra, Petya, az egyik ős-Elemózsiás arc meghívott mini-workshopot tartani. Hát így.
Érzéseim szerint egy hosszú mese kezdete ez, amiben a “jó győz”, de legalábbis valóságos kérdések, valódi emberek, valódi együttgondolkodás, és együttérzés lesz a közös mérce. Nappal szolidan transzolunk, éjjel jókat beszélgetünk, kinek, hogyan, mi esik majd jól.

————————————–

Hogy miért érdemes belekóstolni az Everness fílingbe?

A szervezők, a már jól ismert Napi Elemózsia csapata, lelkesen dolgozik azért, hogy terjessze a Fényt egy olyan közösség megszületése érdekében, ami kivételesen nem a profitot, hanem a békés, támogató, innovatív, tudatos létezést képviseli. Ennek jegyében születik meg az Első Everness Fesztivál – csodás szeptemberi időben, a Balaton partján. A napi jegy ára 8000 forint, de olyan konstrukciókat igénybe vehetünk, ahol a három nap és a szállás díja összevontan jelentős spórolási lehetőséget biztosít. Külön jeggyel kedvencek (kutyák) is hozhatók!

Témák, zenék, mozgások, előadók

>>Grandpierre Attila, Barnai Robertó, Balogh Béla, Antal Vali
>>Freedom Café, a Vágtázó Csodaszarvas, Sattwa Sound Band
>>Ökológia, egészség, tudatosság
>>Germán medicína,
>>Fenntartható vízönellátó rendszer, alternatív építési technikák, permakultúra
>>Jóga, tai chi, chi-kung, kontakt tánc improvizáció, NIA
>>JUCUS ÉS az ÉRINTÉSEM ÖKO-BIO KENCÉI – gyertek, kérdezzetek

 
  

Egyéb praktikus érdekességek

“Lesznek workshop-sátraink is, ahol a legkülönfélébb módszereket és technikákat sajátíthatják el az emberek, annak érdekében, hogy az életük teljesebb, egészségesebb és tudatosabb legyen. Erre külön kialakítunk a Sátor-tábor közelében egy olyan területet, ahol a közösségek és csoportok külön-külön bemutathatják azt, hogy ők hogyan teszik teljesebbé a saját illetve embertársaik életét. Gondolunk itt legkülönfélébb masszőrökre, gyógyítókra, mozgást gyakorlókra illetve életmód tanácsadókra, akik eddig kapcsolódtak a kezdeményezésünkhöz.”

Szeretettel várunk 🙂

JEGYRENDELÉS>>