ANYA MENTENÉ APA BŐRÉT…így történt:
Felszisszen, huu,,, indulni kell  hamar a tárgyalásra, opp, még borotválkozni kell, hab előkap, bepaskol vattaszerű HABCSÓKOK repkednek a levegőben, Pasi szuszog, én menekülök, az orrom nem bírja a fura VEGYSZER szagot, a szemem pedig a művi habcsoda látványát a szeretett arcon, no meg a csempén.

Megvallom, nem sikeredett tudományosra a szóbeli indoklás, amivel átnyújtottam Pasinak az új borotválkozókészletét. És mégis. Pasi nem apellál, nem morog, használja. Szerintem csak a borotvapamacs miatt, ami menő.

A PAMACS CSAK A KEZDET…
A helyes kis szőrcsomó mellet, az esztétikailag is kifogásolható műanyag újrafelhasznált dobozban házikecskétől való kézi készítésű kecsketej szappan lapul, mely részben ricinusolajjal készült – e két összetevő adja a (szerintünk) sűrűn habzó, apró buborékos krémet. Az ötlet fejlesztés alatt. (Mert megérdemli.

[sws_ui_icon ui_theme=”ui-smoothness” icon=”ui-icon-heart”] [/sws_ui_icon] )

borotvaszappan

[sws_divider_padding]MIÉRT ELŐNYÖSEBB A BOROTVÁLKOZÓSZAPPAN, MINT A BOROTVAHAB
1.) Méregmentes, nem tartalmaz parfümöt és adalékokat, ezáltal nem irritál, nem szárít, nem allergizál.
2.) Habár szappanalapú, mégis hordozható, utazókészlet részeként is magával viheti a Pasi, akár hosszabb külföldi útra is.
3.) Az aeroszolos készítmények hajtógázai üvegházhatású gázokként környezetkárosító anyagok, nem úgy a szappan.

[sws_box_with_close box_size=”670″ close_button=”” color_box=”sws_purple_box” rounded_corners=”10″]

ZÖLD TIPPEK | KÉSZÍTS AJÁNDÉKCSOMAGOT!
Tégy a készletbe egy flakonnyi aromavizet is, speciális fertőtlenítő, összehúzó hatású illóolajakkal, mint pl. citrom, pacsuli, atlaszcédrus, bergamott, fenyő! ISTENI ILLAT, friss, pont eléggé steril bőr…
Mellékelj kedvesednek egy könnyű balzsamot, vagy kézzel készített, tartósítószermentes, LEVENDULÁS hidratálókencét is. [/sws_box_with_close]

Jó tudni, hogy az úgynevezett hagyományos arcszeszek, vagy akár a higított alkohol nem feltétlenül szükséges borotválkozás utáni eszköz. sokaknak csak kicsípi és gyulladásba hozza a frissen beretvált bőrét! Az illóolajak tökéletes antibakteriális védelmet nyújtanak!
BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS: Citrusolajak (bergamott, grapefruit, mandarin, narancs, citrom, kubeba) használatát követően 24 óráig ne tegyük ki közvetlen napfénynek az érintett bőrfelületet!

———————————————————–

 GYAKORLATI KNOW HOW

1.) öntess szappant egy tenyérbe kényelmesen illő kerámiába

2.) tuszkolj bele egy kész szappant abba a bizonyos kerámiába

3.) tuszkolj kész szappant műanyag-, vagy fémtégelybe, ha utazáshoz készülődsz

BÍZOM BENNE, HOGY TI IS KEDVET KAPTATOK, HOGY A HAGYOMÁNYOS BOROTVÁLKOZÓSZETT ÖRÖMEIT MEGÍZLELJÉTEK – LÁTJÁTOK, ANNYIRA EGY-SZERŰ!

—————————————–

 Borotvahabban fellelhető Kritikus összetevők

 

P1160540