A masszázsról azt mondják, hogy a testi és lelki egészségmegőrzés szerves része, amit az egészségügynek is támogatnia kellene. Ez sajnos még nem jutott a miniszterek fülébe, úgyhogy addig is, amíg ez megtörténik, támogasd magad a saját Sz-Ép-ségedet, s én szeretettel várlak egy jó kis áramlós masszázsra.

Lehet, hogy csak szeretnéd végre elengedni magad. Biztonságban, mint hajdanán…
Előfordulhat, hogy észrevetted: bizonyos pontok érintésétől megnyugszol, feldobódsz, váratlanul kitör rajtad az életkedv?
Lehet, hogy csak hiányzik, hogy valaki kedvesen morzsolgassa a füled tövét?
..jajj, elnézést… Így 🙂
Tudtad, hogy egy igazi masszázskezelés elkerülhetetlenül mindezt együtt hozza?
Az ellazulás sokszor egyszerűen csak megtörténik a környezet által.
A gyertyafény tiszta tüze, az illóolajak, vagy a füstölő áthangoló hatása, a zene, és a ruháinktól, mint maszktól való megszabadulás önmagában oldó hatású.
Igen, a szégyenlősség létező jelenség, és a masszőrnek alkalmazkodnia kell a Te igényeidhez – ne légy szégyenlős, szólj előre a masszőrödnek, vagy közben, ha változtatni szeretnél valamin. Csak ahogyan Neked jó, más nem számít, persze az egészségesnek mondható határokon belül, ahol mindkét fél örömmel tartózkodik.
A masszázs során oldódhatnak a lelki feszültségek, és megoldást lelhetsz fennálló életkérdéseidre. Mivel az agy rezgése théta állapotba kerül, itt nem lesz módod a racionális gondolkodásra (hála istennek), előtérbe lép a fantázia, az intuíció csodálatos világa.
A masszázsfogások alkalmazásakor is fontos, hogy meglegyen a kellő egymásra hangoltság a masszőr és vendége között. Különböző karakterrel születtünk, ki dinamikusabb, ki lágyabb, megfontoltabb érintést kedvel, s hiába a technikai tudás, ha a kezelést mechanikusan végzi a masszőr. Adni és kapni – mint minden együttműködésnek, a jó masszázsnak is ez az egyik kulcsa. Ha nem érzed, hogy a masszázs egy kicsit is elvarázsolt, ne habozz 🙂 keresd azt a masszőrt, akivel jobban egymásra tudtok hangolódni.