2016-os workshopjaim

Kedves öko-tudatos barátaim, ebben a bejegyzésben tájékozódhattok a 2016-ban választható workshopokról ökologikus háztartás-életmód-testápolás témájában.

Természetesen továbbra is várlak Benneteket egyéni “ÉLETMÓD” és szemléletváltó beszélgetésekre, előzetes egyeztetéssel.NOVEMBER 18. PÉNTEK 17.30-20.00
Készítsünk szeretteinknek szuper natúr kozmetikumokat!
~ 3 db STIFTES AJAKÁPOLÓ BALZSAMOT kakaóvajasat/sheavajasat
~ 3 db ILLATOS TESTRADÍRT kakaósat/kávésat/extra friss rozmaringosat
MINDEN KENCE ORGANIKUS ILLÓOLAJAKKAL KÉSZÜL! Lesznek még további AJÁNDÉK RECEPTEK ÉS KÉRDEZZ-FELELEK ~ peelinges arctisztításról, pakolásokról ~ Aromaterápiás zuhanyról, méregtelenítő lábsóról.
Létszám: 6-12 fő.
Részvételi díj: 5500 Ft.
Helyszín: Szatyorbolt / Gyulai Pál utca 12.
Jelentkezés: Előzetes regisztrációtokat a juditakalman@gmail.com email címen vagy személyesen a Szatyorboltban várjuk. Regisztrálj Facebook eseményünkön is: https://www.facebook.com/events/274175986311796/NOVEMBER 30.  SZERDA 18.00-20:00
Kavard magad! – szépségápolás saját forrásból (Előadás)
A Zöld Életmód Tréning-sorozat záró estéje.

JELENTKEZÉS: Az eseményen való részvétel a férőhelyek korlátozott száma miatt minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött.
Itt regisztrálhatsz az eseményre: https://goo.gl/4rwijq
RÉSZVÉTELI DÍJ: Az eseményen való részvételi díj: 1.200 Ft, melyből 500 Ft levásárolható a Zöld Zugban, az első non-profit ökoboltban (www.zoldzug.hu)

Miről is lesz szó az este folyamán? Furcsa, de manapság a szépség-, és a testápolás már két különböző fogalomnak számít. Előbbi a tisztálkodási rutint, míg utóbbi a maszkolás, a festés, a műszempilla építés köreit fedi le – mondhatjuk, hogy tévesen?

Erről fogunk beszélgetni közösen, hogy eljussunk a saját szép, vagy inkább ép és gyönyörű középpontunkig. Divathullámok jönnek-mennek, de az egészség, és a belső harmónia örök, melynek megteremtése a saját felelősségünk – tudatos életvitellel, táplálkozással, mozgással, valamint testünk higiéniájának méregmentes, és ökologikus fenntartásával. A programon előkerülnek az illatos öko-kozmetikumok —melyek akár haza is vihetők, vagy rendelhetők —, és a bio-esszenciák is.Beszélgetünk a főbb alapanyagokról, a leghitelesebb beszerzési forrásokról, és nem utolsósorban egyszerű, de hatékony, otthon is remekül használható DIY receptekre is számítsatok!
További kérdéseiteket az okosz@okoszolgalat.hu e-mail címre küldhetitek!

“Ne védeni akard a környezetet, hanem tanulj meg alkalmazkodni hozzá!”
A program támogatója a Földművelésügyi Minisztérium.DECEMBER 16. PÉNTEK 17.30-20.00
Készítsünk szeretteinknek szuper natúr kozmetikumokat!
~ KAKAÓVAJAS TESTÁPOLÓTÖMB 3 féle (levendula+narancs+grapefruit)
~ HIDRATÁLÓKRÉM 2 féle esszenciakeverékkel, 2 db
MINDEN KENCE ORGANIKUS ILLÓOLAJAKKAL KÉSZÜL!
AJÁNDÉK RECEPTEK ÉS KÉRDEZZ-FELELEK
~ peelinges arctisztításról, pakolásokról ~ Aromaterápiás zuhanyról, méregtelenítő lábsóról
Létszám: 6-12 fő.
Részvételi díj: 5500 Ft.
Helyszín: Szatyorbolt / Gyulai Pál utca 12.
Jelentkezés: Előzetes regisztrációtokat a juditakalman@gmail.com email címen vagy személyesen a Szatyorboltban várjuk szeretettel.Vásárokról, Tanácsadásról, és további programokról is idejében beszámolok Nektek, maradjatok forródróton! Ha kencék/ökotestápolás/slow-wellness témájában érdeklődtök? Csatlakozzatok Fb oldalamhoz: Érintésem Aromaművek

BE GREEN, BE CLEAR!